Wat wij bieden
Over onsWat wij biedenNieuwsSlagingskansContact

Evenementen 
Presentaties 
klant = koning 
[Home][Wat wij bieden]

 

Wat is er mogelijk?

 

 

Onze 'standaard configuratie' is een aantal parachutisten (1-3) laten landen bij uw evenement, feest of presentatie.

De parachutisten kunnen speciale kleding dragen (uw thema?), items brengen (zoals een sleutel), of de aandacht trekken met rookpotten of vlaggen.

 

 Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om iemand via 'luchtpost' af te leveren. Wij verzorgen dan een tandemsprong of ook wel duosprong op lokatie indien mogelijk. Er zijn hiervoor aanvullende eisen voor  de persoon die zal springen (gewicht, gezondheid etc.) Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

Verder bestaat nog de mogelijkheid om tegen meerprijs een videorapportage te maken van de voorbereidingen, de sprong en de reacties van de mensen op het evenement. Aangezien al onze springers met eigen materiaal werken is dit sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Vochtige lucht bijvoorbeeld is erg schadelijk voor een camera. (Op de afbeelding een parachutist met een camera op de helm gemonteerd.)

Specials

 Naast bovenstaande 'configuraties' is het heel goed mogelijk dat u speciale wensen heeft. Wij denken graag met u mee en geven een eerlijk advies over wat haalbaar is en wat niet. Veiligheid staat bij ons voorop.

Een voorbeeld van zo'n special is een authentiek vliegtuig uit de 2e wereldoorlog, waar ongeveer 25 parachutisten uit gedropt kunnen worden.

Kijkt u vooral op de pagina's evenementen en presentaties (te vinden in het linkermenu) voor extra ideeen.

 

[Home][Over ons][Wat wij bieden][Nieuws][Slagingskans][Contact]

Copyright (c) 2009 Airdemo.nl / All rights reserved.

webmaster@airdemo.nl