Missie
Over onsWat wij biedenNieuwsSlagingskansContact

Geschiedenis 
Missie 
Veiligheid 
Vacatures 

 

[Home][Over ons][Missie]

 

De Missie van Airdemo.nl

Wij van Airdemo.nl hebben als streven betaalbare, veilige en perfect verzorgde demonstraties parachutespringen aan te bieden met behulp van ervaren en volledig gebrevetteerde springers, grondploegen en piloten.

Dit doen wij op basis van richtlijnen zoals voorgeschreven door de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart)

 

Middelen

Airdemo.nl maakt gebruik van ervaren en volledig gebrevetteerde springers, piloten en grondploegen. Deze medewerkers doen dit op freelancebasis, veelal naast hun dagelijkse werk.

Vliegtuigen, helicopters, ballonnen, wat ook nodig mag zijn voor betreffende parachutisten demonstratie wordt bij derde partijen gehuurd, aangezien wij niet over een eigen vloot beschikken

 

Tijdslijnen

Afhankelijk van het landingsgebied kan de voorbereiding tot wel 9 weken in beslag nemen, in verband met benodigde vergunningen. Met name in de gebieden rond Schiphol is een tijdige offerte en bevestiging van groot belang. Is dit niet het geval, dan houden wij een minimum van 3 weken aan.

 

Ken je beperkingen

Uiteraard kan uw wens onze mogelijkheden overstijgen. In dat geval zullen wij, uiteraard in overleg met u, ervoor zorgen dat uw aanvraag bij een partij terecht komt die uw wensen wel kan waarmaken. Wij helpen u graag verder.

 

[Home][Over ons][Wat wij bieden][Nieuws][Slagingskans][Contact]

Copyright (c) 2009 Airdemo.nl / All rights reserved.

webmaster@airdemo.nl